Noii sefi ai deconcentratelor

Noii sefi ai deconcentratelor

0 270

Aproape ca nu este institutie publica deconcentrata care sa nu fie afectata de algoritm. Din patru in patru ani, sefii se schimba dupa cum bate vantul politic. Acum PSD si PD-L sunt partidele care fac legea, asa incat schimbarile vizeaza inlocuirea sefilor respectivelor institutii cu persoanele numite de cele doua formatiuni politice.
Inspectoratul Scolar Judetean va fi condus de Dorel Agache (PD-L), Oficiului de Cadastru de Mircea Popa (PD-L), Garda de Mediu il va avea in frunte pe Ciprian Bancila (PD-L), la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit este propus Gabor Benedek (PD-L), la Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala (PD-L) este propusa ca director Elena Serban (PD-L) iar la Directia Regionala Vamala Brasov (PD-L) urmeaza a fi condusa de Claudiu Monea. Tot PD-L-ului “ii revin” Autoritatea Rutiera, ce va fi condusa de Andrei Capraru, Regsitrul Auto Roman, unde va fi numit Adrian Stanoiu, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare Brasov atribuita lui Catalin Hogea, Oficiul Teritorial pentru IMM ce va fi condus de Dan Bordei, Directia Generala a Finatelor publice care ar putea fi condusa de Mariana Julea si Maria Holom, Directia Judeteana pentru tineret, care ii revine tot lui Savu Alexandru, Directia de Munca atribuita lui Florin Costin si Directia de Statitisca ce va fi in continuare condusa de Ion Popescu.
Pesedistilor le revin mai putine posturi, ei urmand sa-si puna oamenii dupa cum urmeaza: Iosif Ciurean in fruntea AJOFM, Viorel Chiriac la Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), Marius Dunca la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului si Constantin Duguleana la Directia Generela a Finantelor Publice, secondat de oamenii PD-L.
Sa speram ca “imparteala”, altfel cat se poate de crestineasca in Postul Pastelui, va fi de bun augur si brasovenii vor simti vantul schimbarii aducandu-le beneficii si nu suflandu-le prin buzunare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.