Inca o afacere a familiei Basescu: pompele funebre

Inca o afacere a familiei Basescu: pompele funebre

0 211

Cand tocmai ar fi putut Traian Basescu sa se dea mare ca reformeaza justitia, ca face ordine, ca aresteaza la greu, ca se baga tare-n doi si-un sfert, iata ca tentaculele caracatiei il stranguleaza, astfel incat pentru a-si demonstra abilitatile justitiare va trebui sa se dea tot la Adrian Nastase a carui tentacula nu l-a atins prea tare pe presedinte, lasandu-I gura sloboda sa ceara “capul lui Nastase”.
Dupa ce a luat-o in freza si cu scoala fiicei celei mici care s-a dovedit o mare minciuna in toiul unui scandal in care presedintele acuza serviciile secrete de …minciuna si i se pare extrem de grav ca astfel de oameni mint, dupa ce au iesit la iveala invartelile fiicei mai mari, dupa ce au picat ca o pleasca afacerile cu statul ale fratelui prezidential, Traian Basescu va trebui sa faca ciocul mic, foarte mic. Si n-ar fi chiar o tragedie, intrucat tocmai a prins glas fratele sau, Mircea Basescu.
Incoltit de jurnalisti in privinta unor afaceri cu statul, Sfantul Frate nu si-a facut familia de ras. “Ori iti faci meseria, ori esti un gaozar ca altii, cum bine v-a zis frate-miu”, s-a zburlit el la un ziarist. Si lasa ca unul care se baga prea mult in afacerile prezidentiale e un biet gaozar comunitar, dar acela este demn de tot dispretul si nu merita sa-i faca Mircea Basescu nici macar un loc de veci. Este cazul lui Mugur Ciuvica despre care fratele presedintelui, declara hotarat ca nu-i va face loc de veci. Sa intelegem ca Ciuvica s-a gandit sa se pregateasca pentru eternitate si i-a cerut lui Mircea sa-i sape o groapa si sa-i scrie epitaful?
Are prezidetiala familie vreo afacere cu cimitire? N-ar fi exclus, asa o fi disparut flota, i-au gasit Fratii loc de veci, pe flota n-au avut boala ca pe Ciuvica, au ingropat-o crestineste si-i fac parastas anual.
Nu doar pentru meseria de gropar are Mircea Basescu chemare. El este un bun luptator si-i promite lui Ciuvica si-un caftoi. Mmm, poate ca s-a antrenat si alaturi de Gorbunov la K1.
Nu cred ca din K1 scoti mare branza, cel mult ceva bani de prajituri de la Carrefour, precum moldoveanul nostru cu glaucom. Tot aia cu casele de veci e mai banoasa. Si functioneaza, e o buna afacere de familie: presedintele se ocupa de problema, frate-su sapa locuri de veci!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.