Jennifer Hudson – tragedie in familie

Jennifer Hudson – tragedie in familie

0 245

O sangeroasa tragedie a avut loc in casa familiei castigatoarei premiului Oscar pentru un rol secundar feminin in 2007, Jennifer Hudson. In casa din Chicago a mamei sale a fost gasita moarta atat aceasta (Darnell Donnerson, 57 de ani), cat si fiul ei (Jason Hudson, 29 de ani).
Surse din cadrul politiei spun ca ar fi vorba de o „afacere in familie”, inceputul fiind facut de o cearta auzita si de vecini.
Suspectul ar fi, conform surselor media, sotul surorii actritei, Julia. Suspectul are antecedente penale in sensul tentativei de omor.
Vecinii declara ca au auzit, la orele diminetii, mai intai zvon de cearta, apoi impuscaturi, insa cadavrele au fost gasite abia dupa-amiaza, cand Julia s-a intors de la serviciu.
Politia l-a dat in urmarire pe sotul Juliei, principalul suspect. Conform „Chicago Tribune”, acesta a fost retinut in cursul aceleiasi zile. El fusese pus in libertate conditionata cu putin timp in urma, dupa ce petrecuse 6,5 ani in puscarie acuzat fiind de tentativa de omor.
Ramane insa disparut un baiat de 7 ani. Cautarea sa a fost inceputa imediat dupa descoperirea dublului asasinat, insa nu au fost facute alte precizari in sensul legaturii baiatului cu crimele.
Se pare ca ar fi vorba de fiul (natural?!?) al Juliei si fiu vitreg al prezumtivului asasin.
Ca un plus de senzational in acest caz, actrita Jennifer Hudson tocmai se afla in avionul care trebuia sa o duca de la Tampa la Chicago pe cand se petreceau crimele.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.