Poiana Brasov – cea mai ieftina locatie de schi din Europa

Poiana Brasov – cea mai ieftina locatie de schi din Europa

0 268

Un studiu realizat de World Travel Guide arata ca Romania este tara unde se poate schia cel mai ieftin, iar statiunea Poiana Brasov fiind locul perfect pentru cei care doresc sa nu-si faca cu schiurile o gaura prea mare in buget, transmite Agerpres.
O saptamana de schi la Poiana Brasov costa doar aproximativ 200,14 lire sterline, statiunile High Tatras din Slovacia si respectiv Borovet, din Bulgaria, s-au plasat pe locul doi si respectiv trei dupa Poiana Brasov, cu costuri de 236,28 lire sterline si respectiv 241,10 lire sterline pentru o saptamana de schi „all inclusive”.
Un sondaj al Oficiului Postei din Marea Britanie pe14 statiuni montane din Europa a desemnat Poaiana Brasov drept cea mai ieftina destinatie pentru schiat, in conditiile deprecierii monedei nationale, scrie publicatia britanica Metro.
In raportul respectiv, se mai arata ca statiunile din Franta, Austria, Elvetia si, in mod special Italia, sunt convenabile in raport cu cele din SUA, insa pasionatii nu ar trebui sa ignore nici statele emergente, cum sunt Romania si Slovacia, tari foarte potrivite pentru incepatori si familii cu buget redus.
Cu toate acestea, pretul pentru un sejur de 7 zile in Poiana Brasov a crescut, in aceasta iarna, cu 18% comparativ cu tariful de anul trecut.
Cea mai scumpa destinatie este Vail, din Statele Unite ale Americii. Un sejur de 7 zile se ridica la 514,86 lire sterline.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.