Eveniment pe Piatra Mare

Eveniment pe Piatra Mare

0 252

Un padurar care-si facea meseria intr-o zona de pe masivul Piatra mare a dat, intamplator, peste un schelet de om. Se intelege ca a anuntat imediat Politia, care, impreuna cu un reprezentant al Parchetului, s-au prezentat la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba.
Din fericire – daca in asemenea cazuri te poti exprima asa – hainele nu erau complet deteriorate, astfel ca s-a putut identifica persoana.
Este vorba de un tanar brasovean, de 24 de ani, care a disparut in 2004, intr-ozi cand a spus familiei ca vrea sa se duca pana la farmacie ca sa-si ia niste medicamente, dar nu s-a mai intors. Cu toate cercetarile intreprinse acum patru ani, nu s-a putut da de urma tanarului.
Se pare ca tanarul, inainte de disparitie, chiar a fost la farmacie, deoarece langa schelet au fost gasite patru fiole.
Politia, chiar daca nu a gasit inca raspuns la intrebarea, ce cauta tanarul acolo, banuieste ca acesta a fost impins de cineva in rapa in care i-a fost gasit, dupa patru ani, scheletul.
Apare si faptul ca tanarul nici nu era imbracat de munte, ci mai lejer, ca de oras.
Cercetarile sunt continuate atat de medicii legisti, care spera sa mai gaseasca vreo urma pe schelet, cat si de Politie, care incearca sa gaseasca motivul deplasarii tanarului pe munte si cauzele mortii sale.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.