Cele mai importante imagini filmate vreodata cu un OZN

Cele mai importante imagini filmate vreodata cu un OZN

0 244

Un cetatean turc a reusit sa filmeze pe cerul orasului Istanbul „cele mai impresionante imagini filmate vreodata cu un OZN”. Aceasta este parerea expertilor citati de publicatia britanica The Sun. Yalcin Yalman, in varsta de 42 de ani, dar si mai multi locuitori ai orasului sustin ca OZN-urile au fost observate pe parcursul a patru luni, intre mai si septembrie in Istanbul.
„Nu stiu ce sunt aceste obiecte. Le-am filmat de mai multe ori si pentru noi reprezinta o enigma. Am fost foarte entuziasmat cand le-am vazut si vreau ca lumea sa afle ca OZN-urile exista”, a declarat Yalcin Yalman. Acesta a reusit sa filmeze in total doua ore si jumatate cu diverse obiecte care planau pe cerul Istanbulului unele dintre acestea de tipul farfuriilor zburatoare.
Videoclipurile au fost inmanate Centrului de Cercetare Stiintifica Spatiala din Turcia – Sirius. Specialistii de la Sirius au intervievat martorii si au analizat secventele cadru cu cadru. „In aceste uimitoare imagini pot fi observate clar formele si structra metalica a OZN-urilor”, a declarat cercetatorul international in domeniul OZN-urilor, Haktan Akdogan.
„Poate si mai important este faptul ca in interiorul acestor obiecte neidentificate pot fi distinse entitatile prezente in interior”, a precizat Haktan Akdogan, citat de The Sun.
Acesta a continuat precizand ca „dupa ce am vorbit cu toti martorii si am analizat cele doua ore de film, am concluzionat ca aceste imagini sunt suta la suta reale, obiectele filmate avand o structura clara si nu sunt rezultatul unor interpretari ale unor aparate de zbor existente, fenomen natural sau vreun obiect astronomic”, a spus expertul turc in OZN-uri.
„Imaginile nu au fost realizatre prin intermediul computerului si sunt cele mai importante filmate vreodata cu OZN-uri”, a concluzionat Haktan Akdogan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.