Hotel in Moeciu cu un venit de 3 milioane de euro in...

Hotel in Moeciu cu un venit de 3 milioane de euro in 2009

0 259

Am observat cu totii cum turismul romanesc, in special cel montan, este in plina expansiune. Cele mai cautate localitati sunt, bineinteles, cele din imprejurimile Brasovului. Daca ne-am intrebat vreodata care este profitul acestor hoteluri sau pensiuni care traiesc de pe urma turismului practicat atat in sezonul estival, cat si in cel de iarna, va prezentam aici exemplul unei afaceri de succes.
Agentia de turism Mistral Voyages va inaugura un hotel de 4 stele in statiunea montana Moeciu de Sus, cel mai probabil sub brand-ul Best Western.
Mistral Voyages mai este in discutii si cu lantul Golden Tulip. Pentru acest hotel, se asteapta venituri de 10 mil. lei (circa 3 mil. euro) in 2009, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Corina Martin, presedintele agentiei.
Hotelul cuprinde 70 de camere. Gradul de ocupare estimat pentru in 2009 este de circa 80%.
„Pe langa hotelul si centrul de conferinte de 500 de locuri, deja construite, mai dorim sa investim, anul viitor, in 3 mini-hoteluri cu cate 20 de camere, 3 restaurante, un club, un casino si un spa. Investitia in toate unitatile am estimat-o la circa 10 mil. euro”, a mai spus Martin, citat de aceeasi sursa.
In vara 2008, agentia Mistral Voyages si grupul Touring Eurolines au fuzionat.
Actionarii Touring Eurolines au preluat 99% din actiunile Mistral Voyages si Mistral Tours.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.