Teleshopping

Teleshopping

0 310

Sunt sigur ca vi s-a intamplat de multe ori sa vedeti pe micul ecran ceea ce este anuntat ca teleshopping, adica sa cumperi minunandu-te de ceea ce vezi si, daca ai internet, sa dai navala peste www, si asa mai departe.
De obicei sunt oferite aparate de slabit, din acelea anticelulita si alte minuni din astea. Cate un tip, inconjurat de un card de femei care-l sorb din ochi si numai nu se catara spre el explica ce si cum si de ce sa asa si nu pe dincolo.
Se intelege ca apar acele „inainte” si „dupa” folosirea respectivului produs, sau, in cazul unor prisnitze, se poate vedea cum omul/oama, plin de reumatism si complet intepenit, devine flexibil si mladios ca o vergea de otel.
O voce precipitata indeamna sa apelezi asa si pe dincolo (adresa) si sa iei contra „numai” atat sau atat – preturi cam piperate – jucaria respectiva, la care se mai adauga cate un flecustet gratis, sau la o prisnitza inca una, tot gratis.
Se intelege, preturile sar peste suta, uneori si peste doua.
Si ma intreb: de ce nu scad fratiorii acestia pretul, lasand la o parte bazaconiile „gratuite” agatate de obiectul oferit spre cumparare si bagate pe gat eventualului fraier care sa le cumpere, astfel ieftinind produsul?
Pentru ca asta este schema. Ce, credeti ca „gratuitatile” nu sunt bagate in pret, ca acei comercianti nu mai pot de dragul dumneavoastra si vor sa va potopeasca prin cadorisiri?
Dar, probabil, gasesc destui fraieri care pun botul si acceseaza pagina indicata doar datorita micilor „atentii” gratuite.
Parafrazand chestia cu „Feriti-va de greci, chiar cand va fac cadouri” zic: feriti-va de teleshopping, chiar daca vi se fac (promit) cadouri pe de laturi.
Si ma gandesc ce bine ar fi sa intervina putintel si OJPC-ul!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.