Alte minciuni ale familiei Traian Basescu

Alte minciuni ale familiei Traian Basescu

0 206

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a jurat, cu mana pe bratul lui Boris Tadici, presedintele Serbiei, luandu-l pe acesta pe post de biblie probabil, ca nu-l stie pe blestematul de Popoviciu decat din auzite si ca nu a fost sa bata niciodata la usa lui, nici ca primar al Capitalei si nici ca presedinte al Romaniei.
De parca trebuie sa te duci la om acasa pentru sfat de taina! Ce, prin Bucurestiul iubit nu se mai gasesc si carciumioare de taina, asa cum bazaie unele muste care zboara prin asemenea localuri?
Dar, chiar daca am presupune ca Traian Basescu a uitat de usturoiul mancat, uite ca mirosul specific bate din partea fatucii basesciene celei mari, Ioana, si aceasta in legatura cu achizitionarea unui apartament tip penthouse in zona fostului teren al Universitatii de Agronomie Bucuresti, atat de controversat prin tot ce s-a petrecut pe si cu el. In plus, fetita a mai inchiriat si un spatiu pentru biroul ei notarial.
Bun si treaba ei, ar zice unii, nu o fi singura pe acolo, printre toate acele constructii, dar ma intreb de unde naiba o fi avut banii, caci sunt avocati mult mai buni si mai cunoscuti care nu si-ar permite schema. Asta amintesc in contextul unei declaratii mai de demult a Ioanei, in care afirma ca a pornit singura la drum, fara ajutor material din partea babacului
Oare? Si daca este curata, de ce nu prezinta, agatate de fusta alba, fisele fiscale , macar pe ultimii trei – patru ani?

„Detin un apartament pe care l-am achizitionat in luna martie 2008, l-am achitat prin transfer bancar integral. Sunt notar public, am fost avocat, am castigat bani pentru ca asta imi este meseria.”
A castigat bani, probabil cu sudoarea fruntii, pentru ca asta ii este meseria! Oare in ce nomenclator de meserii, in care organigrama, exista meseria de, pur si simplu, castigator de bani?

Pentru acest penthouse Ioana Basescu a platit 544.000 euro, plus TVA. Asta ar insemna cam 650.000 euro, ceea ce te duce cu gandul la un venit lunar de 4.500 – 5.000 euro lunar, pusi la saltea, pentru achizitionarea acestui apartament, timp de cel putin zece ani. Oare la ce varsta si-o fi absolvit Ioana Basescu studiile superioare, plus stagiatura de avocat, ca sa ajunga la acest castig lunar? Chiar daca ne dam seama ca a mancat si si-a spalat rufele in familie, la babaci. Iar ca notar a mai functionat pe undeva pe la tara, prin Paunesti – Vrancea, unde primea pentru vreo hartie autentificata ceva oua, lapte, ceva branza si, in cazuri speciale, pui sau un curcan. Caci pe la tara inca se mai practica frecvent trocul.
In plus, fetita lu’ marinaru’ spune ca a luat apartamentul asa de ieftin pentru ca era nefinisat, altfel asa ceva costa 800.000 euro plus TVA. Si atunci de unde alti bani, pentru amenajari? Ca doar nu si-o fi luat mobila de serie, ca orice ghiorlan de rand!
Cat despre biroul notarial, juna Ioana Basescu afirma: „Am inchiriat in cladirea C1 57 metri patrati, cu 18 euro metrul patrat, in luna ianuarie 2009. Cred ca platesc pretul corect avand in vedere situatia pietei.”
Asta inseamna ceva putin peste 1.000 euro lunar. De unde, Doamne iarta-ma, din castigul propriu?

Oare Basestii si alti noi ciocoi de teapa lor ne cred chiar asa de prosti incat sa le inghitim toate gogosile si minciunile?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.