Din nou despre OZN-uri

Din nou despre OZN-uri

0 263

Este vorba de recenta dezvaluire asupra aparitiei unui OZN pe cerul Londrei, vazut de data aceasta „la doi pasi” de un pilot al unei aeronave apartinand companiei Alitalia.
Aeronava se afla cam pe la 6.500 de metri deasupra solului, urmand sa se pregateasca de aterizare pe aeroportul londonez Heathrow. Pilotul, Achille Zaghetti, a observat obiectul la circa 300 de metri deasupra aeronavei.
Aeronava, un McDonnell Douglas MD80, venea de la Milano si avea la bord 57 de persoane, cu echipaj cu tot, cand a avut loc acest incident. Autoritatile au respins orice idee ca obiectul ar fi fost o racheta experimentala, un balon meteorologic sau o racheta spatiala, dar ancheta a fost oprita, dosarul fiind inchis ca nerezolvabil.
Totul s-a petrecut in apropiere de localitatea Lydd, in Kent, Marea Britanie, in 1991, insa abia recent dosarul a fost redeschis, odata cu aparitia tot mai frecventa a unor asemenea fenomene in diferite parti ale Terrei.
In legatura cu intamplarea de mai sus, dosarul contine si declaratia unui baiat de 14 ani, care a afirmat, la vremea respectiva, ca ar fi vazut, cam in acelasi loc si timp, un obiect de forma unei rachete, insa zburand la foarte joasa inaltime.
Faptul ca suntem vizitati tot mai des de asemenea obiecte neidentificate si ( inca) neidentificabile ar trebui sa ne dea de gandit in sens pozitiv, iar cercetarile in asemenea cazuri ar trebui sa fie mult mai transparente fata de opinia publica. Pentru ca nu poate fi vorba de o invazie malefica si care sa puna lumea in pericol, cum se mai vehiculeaza ideea, de aceea nedandu-se publicitatii rezultatul studierii aparitiilor, aceasta prezumand starnirea panicii. Daca ar fi vrut extraterestrii sa ne faca vreun rau, le-ar fi fost lesne sa ne termine, odata ce au putut ajunge pana aici.
Repet, mintile mai luminate pozitiv ar trebui sa treaca la o lamurire a oamenilor care poarta frica in san, caci un contact cu eventuali extraterestri nu poate duce decat la un urias progres al omenirii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.