Nadia Comaneci va promova turismul

Nadia Comaneci va promova turismul

0 227

Ministerul Turismului intentioneaza sa inceapa o campanie de promovare a turismului romanesc in strainatate cu ajutorul fostilor mari sportivi Gheorghe Hagi, Ilie Nastase si Nadia Comaneci, ultima acceptand deja oferta, a declarat pentru MEDIAFAX Stefan Lungu, director de comunicare in minister.
„Elena Udrea s-a intalnit astazi (miercuri -n.r.) cu Nadia Comaneci, la sediul Guvernului, si i-a propus sa reprezinte turismul romanesc in strainatate. Nadia a acceptat oferta”, a spus Stefan Lungu.
El a precizat ca nu s-a discutat despre nicio suma pe care fosta mare gimnasta ar urma sa o primeasca in urma acestei colaborari.
„Noi ne-am mai gandit sa le propunem acelasi lucru si lui Ilie Nastase si Gheorghe Hagi. Vrem sa facem o campanie de promovare cu toti trei. Vor fi prezenti in spoturile de promovare a turismului romanesc pe plan intern si international”, a adaugat oficialul Ministerului Turismului.
Potrivit lui Lungu, turismul romanesc va avea, de la 1 mai, si un nou spot TV de promovare, care va fi prezentat pe pietele internationale.
„La inceputul lunii aprilie vom incepe o licitatie pentru un nou clip video. Vrem ca el sa fie gata pe data de 1 mai”, a mai spus Stefan Lungu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.