Cioclii CJ livreaza morti Primariei

Cioclii CJ livreaza morti Primariei

0 248

Conflictul Primarie-Consiliul Judetean se duce la Brasov la rasul soselelor. Accidentul de acum o saptamana, cand utilajul transportat in bena unui camion a lovit un limitator de inaltime la intrarea in Sanpetru, provocand moartea unei persoane si spitalizarea in stare grava a alteia, a fost un prilej de reglare de conturi la fel de bun ca oricare altul pentru cele doua institutii. In cautarea unui tap ispasitor pentru nenorocirea petrecuta la Sanpetru, Consiliul Judetean s-a agatat de conductele CET care trec pestea sosea in acea zona si sunt semnalizate tocmai de indicatorul cu pricina. Care impiedica trecerea oricarui autovehicul mai inalt de 4,20 m. Conducerii CJ i s-a parut nimerit sa intretina si cu acest prilej morbid ura care o anima fata de Primaria Brasov, careia ii pune in carca limitatorul, conductele si mortul de la Sanpetru si pe care o amendeaza pentru incident.
Nu conteaza, pentru conducerea judetului, ca zisele conducte sunt instalate acolo din ’86, cand CET facea parte din reteaua energetica nationala sau ca Primaria n-are de-a face institutional cu Centrala. Aristotel Cancescu e disperat sa indese nota de plata pentru nenorocirea de la Sanpetru in buzunarul lui Scripcaru, desi institutia pe care o patroneaza nu este autorizata sa amendeze primaria. Este insa un nou episod din serialul amenzilor emise de CJ in contul municipalitatii, in care se indeasa de-a valma patinoarul si pavimentul din centrul orasului, sensuri giratorii, panouri publicitare si, mai nou, limitatoare, conducte si morti.
In graba de a scrie amenzi, seful judetului a omis un amanunt care ar putea sa-l coste. Tocmai Consiliul Judetean a reabilitat drumul din Sanpetru chiar inainte de alegerile de anul trecut. Daca asfaltatorii de campanie ai CJ nu si-au luat prevederea de a recalibra inaltimea limitatorului dupa ce au suprainaltat drumul prin asfaltare, s-ar putea ca mortul, saracu’, sa basculeze in curtea CJ-ului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.