Prostituatele la control

Prostituatele la control

0 255

Politia Brasov a organizat, acum doua zile, un control prin locuri bine cunoscute ca fiind populate de dame de consumatie categoria II si III. Adica tipe care agata la margine de sosea si „si-o trag” prin masini sau pe dupa boscheti. De aceea si incadrarea in categorii inferioare si tariful mai redus pentru o partida de sex: 50 lei. Cine doreste suplimente – fara prezervativ, sex oral sau anal sau alte fantezii – mai da un supliment. Se intelege ca tariful nu este batut in cuie, existand posibilitatea targuielii.
Razia s-a facut in zona de sosea Lunca Calnicului, pe langa padurice, si la iesirea din Brasov a bul.Grivitei. Este drept ca mai exista si alte cateva locuri in zona Brasov, necontrolate insa din lipsa de personal politienesc. Probabil le-au interzis nevestele participarea la o asemenea actiune.
Prostituatele nu au opus rezistenta la acest control. La cate inghit ele zilnic, ce mai conta o amprentare si dresarea unui proces-verbal de contraventie. Putin emotionate s-au aratat cateva „noutati” in meserie, dar asa e in orice meserie la inceput.
In urma raziei fetitele vesele s-au ales cu cate o amenda de 500 lei, pe care si asa nu o sa o plateasca pentru ca multe dintre ele nici nu mai locuiesc la adresa inscrisa pe actul de identitate, iar dupa doi ani o amenda neplatita se prescrie.
Majoritatea damelor au declarat ca practica prostitutia de nevoie, altfel nu ar avea ce manca si, unele, cu ce isi creste copiii. Doar cateva au spus ca o fac din placere si necesitate trupeasca. Intrebate de ce nu „o fac” in conditii mai elegante, mai omenesti, multe au spus ca ori nu au „aspectul comercial” pentru alta categorie, ori pe acolo, mai pe sus, locurile sunt cam ocupate de femei cu o pregatire intelectuala superioara lor.
Caci pentru categoria I sau lux damele trebuie sa poata intretine o conversatie mai selecta, sa stie cum se mananca prin marile restaurante si alte asemenea farafastacuri, mai ceva ca un parlamentar sau primar de urbe. Se intelege ca si tariful sare la cifre in euro.
Mai ramane intrebarea: de ce nu se legalizeaza prostitutia, ca totul si din toate punctele de vedere sa fie sub control? Oricum, prostitutia nu va disparea niciodata cata vreme vor exista barbati. Deh, cerere si oferta!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.