Investitie de 30 de milioane pentru cea mai inalta cladire de birouri...

Investitie de 30 de milioane pentru cea mai inalta cladire de birouri din Brasov

0 282

Dezvoltatorul imobiliar roman Kronvest Group of Companies a anuntat ca va investi aproximativ 30 de milioane de euro in constructia unui centru de afaceri grandios care va cuprinde heliport si cea mai inalta cladire de birouri din Brasov.
Kronvest Business Park va fi alcatuit din 3 cladiri de birouri clasa A avand 8, 9 si respectiv 16 etaje cu un subsol general pe 3 nivele.
Proiectul va fi pregatit sa isi intampine locatarii din decembrie 2009.
Centrul de afaceri va avea o suprafata construita de 32.835 mp din care 20.119 mp pentru birouri, 4.631 mp pentru servicii si 8.085 mp pentru parcari. Parterul si primul etaj al fiecarei cladiri vor gazdui servicii, precum: banca, restaurant, cafenea, centru medical, gradinita cu circuit inchis, showroom-uri.
„Odata cu lansarea acestui proiect, mersul la birou va deveni placere. Kronvest Business Park este un centru de afaceri grandios, gandit atat pentru bucuria unei afaceri de succes cat si pentru increderea partenerilor tai. Pur si simplu te face sa vii la birou cu zambetul pe buze”, a declarat Dan Camarzan, CEO Kronvest Group of Companies.
„Un astfel de proiect recomanda Brasovul ca zona cu un deosebit potential de dezvoltare, recomanda Kronvest ca dezvoltator, recomanda BCR ca finantator”, a adaugat Dragos Stoian, directorul Diviziei Real-Estate a BCR.
„Una dintre noutatile aduse de Kronvest prin acest proiect este metoda inovatoare de impartire a spatiului „2 row” si „3 row”. Astfel, fiecare client va putea sa-si configureze suprafata biroului asa cum doreste”, a mai declarat Dan Camarzan.
Fiecare cladire va fi dotata cu: geamuri speciale care impiedica risipa de energie (tip PH), sistem de ventilatie propriu pentru restaurant, bai, bucatarii si cantina, sistem de HVAC cu 4 tevi si cu aport de aer proaspat, sisteme antiincendiu, sistem BMS (building management system).
Proiectul va beneficia, potrivit dezvoltatorilor, de o parcare pe trei nivele subterane. Chiria in complexul Kronvest Business Park va fi sub nivelul pietei.
Astfel, metrul patrat se va inchiria cu preturi intre 11 si 15 euro in functie de suprafata inchiriata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.