Tipic pedelist: ministrul Videanu vrea solutii pentru IAR, nu profit imediat ca...

Tipic pedelist: ministrul Videanu vrea solutii pentru IAR, nu profit imediat ca Avas!

0 209

Desi se afla in al 5-lea an de guvernare in care nu a propus nimic concret pentru mentinerea in functiune si dezvoltarea, deloc imposibila, a IAR, PD-L, prin vocea ministrului Videanu, da vina pe AVAS. Acesta din urma ar fi un fel de oaie neagra a statului, o institutie rapace care vrea profituri immediate din vanzarea actiunilor detinute de stat la diverse societati comerciale, vanzand fara discernamant unor indivizi care vor sa faca afaceri imobiliare. Prin contrast, Videanu vrea privatizare si mentinerea locurilor de munca. „Noi dorim o privatizare care sa creeze o valoare în viitor, nu care sa ne aduca acum multi bani”, a declarat Videanu
Evident. Presedintele si fiica sa sunt in campanie, terenurile nu mai valoareaza decat exact cat fac, nimeni nu mai e prost sa bage bani in Caritasul imobiliar pana cand ranile pierderilor nu se cicatrizeaza. In aceste conditii, desigur, o privatizare onesta ar fi o solutie. S-ar putea ca IAR sa aiba noroc sa se inample asa. Dar sa putea sa fie un sir interminabil de discutii si cautari, dupa modeul Tractorul si Rulmentul, dupa care finalul va fi unul oarecare. Deocamdata sa luam de bune declaratiile lui Videanu secondat amicul Brasovului, domnul Berceanu plin si el de idei si bunavointa.
Ministrul economiei spune ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu crearea unei asocieri între IAR Ghimbav, Primaria Brasov si Aeroclubul din Ghimbav, în scopul realizarii unui aeroport pentru avioane de mici dimensiuni, cu piste de 1.300 – 1.500 de metri. reprezentatii IAR Ghimbav, sindicatele si conducerea, au fost chemati la minister pe 27 martie pentru analiza situatiei companiei si pentru fixarea unei strategii de privatizare a societatii brasovene. Sa dea Dumnezeu. Poate o fi si criza buna la ceva, ne impinge sa gasim solutii!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.