Pleaca Mihai David din PSD?

Pleaca Mihai David din PSD?

0 223

Asa ciripesc vrabiile acelea clevetitoare, mai ales cand au gusa plina cu graunte-bomba, cum ar fi si plecarea liderului Organizatiei Municipale a PSD Brasov, Mihai David, din gasca albastra-rosie.
Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura pentru un nou mandat ca sef al filialei locale si ca doreste sa lase locul mai tanarului coleg Mihai Ghirda. Adica ii transmite acestuia din urma patimile ce pot fi indurate sub stapanirea ministrului cu IMM-urile si sef al Filialei judetene a PSD, Constantin Nita, baiat bun de energic ce este cand nu-i convine cate o voce din corul la unison.
„Am decis sa renunt date fiind relatiile proaste de comunicare cu presedintele filialei. Pentru a evita ‘sifonarea’ imaginii Organizatiei Municipale, care a crescut mult in ultima perioada, renunt”, a declarat Mihai David.
El a mai precizat ca nu are de gand sa paraseasca PSD, spunand ca va continua sa care pietre pe baricada, ca simplu soldat. „Voi ramane un soldat disciplinat in partid.”

Sunt declaratii normale, ba chiar bazaind cu bun simt fata de o situatie care se asteapta sa explodeze. Nu ar fi primul pesedist care-l paraseste pe micul tiran Nita Constantin. In plus, s-ar putea ca dupa europarlamentare, pe la piscurile PSD sa bate si alte vanturi. In plus, Mihai David mai incearca, probabil, sa evite o demitere sau chiar o excludere, ca asa se obisnuieste prin Piata Sfatului brasoveana.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.