Silver Mountain din Poiana Brasov a fost premiat

Silver Mountain din Poiana Brasov a fost premiat

0 317

Cartierele rezidentiale au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, in toate orasele din tara noastra frumoasa si bogata. Bineinteles ca nici Brasovul nu face exceptie. Apartamentele de lux au impanzit orasul, cumparatori sa fie!
Complexul de locuinte de vacanta Silver Mountain din Poiana Brasov, locuinte ultimul ragnet, a reusit sa obtina unul dintre cele mai ravnite premii pe care acest tip de locuinte il pot primi: „Best New Development”. Aceasta recunoastere a fost decernata in cadrul galei Premiile Industriei de Ospitalitate, dupa cum se arata intr-un comunicat al companiei Nicola Porter Novelli.
Acest eveniment a fost organizat de Trend Hospitality Consulting and Management si INTEHL (Institutul de inovatii si antrepenoriat al Scolii Hoteliere de la Lausanne) si s-a adresat oportunitatilor de investitie si dezvoltare a proiectelor din sud-estul Europei si in mod special din Romania, destinate vacantelor.
Evenimentul se doreste a deveni cel mai mare de acest gen din Europa Centrala si de Est care sa dezbata temele stringente in acest domeniu, dar si oportunitatile de dezvoltare in regiune.
Silver Mountain este primul proiect rezidential exclusivist din Romania si se afla in dezvoltare in Poiana Brasov.
Ansamblul de lux se intinde pe o suprafata de 700.000 mp si va include primul teren de golf executive cu 18 gauri din Romania, cu o intindere de 440.000 mp, precum si o scoala de tenis sub indrumarea lui Ilie Nastase.
Silver Mountain, va avea peste 1000 de apartamente de lux, 20 de vile individuale, un hotel Radisson SAS special decorat de celebrul artist Jacques Garcia, club de golf si tenis, ESPA, precum si alte facilitati sportive si de relaxare.
Inaugurarea intregului complex este programata pentru 2013. Celelalte categorii de premii acordate in cadrul galei au fost Hotelier of the Year, Lifetime Achievement Award, Best Initiative in Hospitality Education si Opening of the Year.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.