Sanse minime pentru Basescu

Sanse minime pentru Basescu

0 221

Fostul liberal intemeietor candva al aripii tinere a peneleului anilor ’90, multimiliardarul petrolist Dinu Patriciu, actualmente batran penelist in concediu de odihna politica, aruncand totusi ocheade spre arena cu tauri purtand coarne boante, de dupa un tufis oferind camuflaj cam subtire, vede soarta politica a lui Traian Basescu pecetluita, atacandu-l pe acesta dur, si datorita unei antipatii mai vechi.
„Basescu nu are absolut nicio sansa de a deveni presedinte a doua oara. Mai are cateva luni de presedintie, se va termina si asta. Oricine va intra in turul doi il va bate.”
Patriciu are dreptate, caci inafara oamenilor partidului sau iabras, si-a atras antipatia tuturor celorlalti care, intr-o unire de moment, sunt hotarati sa-l doboare.
Dupa care sa te tii, nenicule, cum vor aparea barcute tragand o flota dupa ele sau balaindu-se in piscina vreunei vilisoare cu acoperis cam stramb.
Nu este bine sa doresti raul cuiva, dar Traian Basescu a facut destule ca sa fie, in sfarsit, judecat pentru faptele sale.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.