Blocaj in Schei

Blocaj in Schei

0 290

Strada Pajistei, cea care se intinde pe coastele scheiene spre Poiana Brasov si care este destul de importanta, ca lungime si numar de locuitori, prin zona, a fost blocata, alaltaseara, de un buldozer care avusese de lucru pe acolo si se defectase, fiind lasat balta si in suferinta pe mijlocul strazii de catre stapanii sai, mai rau ca un caine vagabond.
Fiind maricel din constructie, buldozerul parasit a blocat accesul pe aceasta strada. Daca umblatorii „pe jos” se mai descurcau sa treaca pe langa el in drum spre casele lor, accesul auto era imposibil.
A fost anuntata Primaria, care a trimis un om de-al ei acolo. Acesta a venit, a vazut si a constatat si el ca buldozerul este defect. Intelepciunea a izvorat insa din alte spuse ale domniei sale: „Da, s-a defectat, insa asta s-a petrecut la o ora tarzie a zilei, si echipa de depanare nu a mai putut veni sa-l repare.”
Cum adica, nu a mai putut veni? Atunci care mai este rolul si soarta unei echipe de interventie? Eu stiu ca aceste echipe de aceea sunt formate si numite ca, la orice ora din zi si din noapte, ori de-i soare, ori de-i ger, sa se bage la dres stricaciuni.
Ceea ce nu s-a intamplat in cazul de fata.
Reprezentantul primariei a mai avut, cu aceasta ocazie, si cateva cuvinte indolente, pe langa scuzele prezentate in numele institutiei pe care a reprezentat-o: ‘Pai ce, nu se poate parca si pe aici (adica inainte de baricada cu buldozerul) pana maine, cand vom vedea ce facem?”
Frumoasa solutie din partea lui si care confirma zicala: „Cum e turcul, si pistolul”.
Mai poti comenta ceva, mai ales cand primarul isi are vila sa la doi pasi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.