Sibiul incepe curatenia generala de primavara

Sibiul incepe curatenia generala de primavara

0 238

Municipalitatea demareaza incepand de luni, 16 martie, actiunea de curatenie de primavara, operatiunile urmand sa se desfasoare dupa cum vor permite conditiile meteorologice, informeaza autoritatile printr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei.
Incepand de luni, 16 martie firma Schuster & Co Ecologic va demara curatenia in cartierele Terezian, Tiglari, Turnisor, Strand, Valea Aurie, Hipodrom, Vasile Aaron, Zona Compa, Stefan cel Mare si Zona Garii. Actiunea consta in maturatul aleilor si a parcarilor, dar si intretinerea spatiilor verzi.
Astfel, sibienii, persoane fizice si firme sibiene, sunt rugati sa participe si ei la aceasta actiune prin efectuarea lucrarilor de curatenie necesare in jurul blocurilor: curatarea zonelor verzi, curatarea trotuarelor din fata blocurilor, colectarea deseurilor adunate in perioada de iarna. Gunoaiele si resturile vegetale rezultate in urma curateniei vor fi depozitate de asociatiile de proprietari si firme in locurile special amenajate pentru colectarea deseurilor.
Municipalitatea, prin intermediul SC Schuster&Co Ecologic, va asigura ridicarea si transportarea acestora catre groapa de gunoi, iar autospecialele firmei mentionate vor colecta in fiecare saptamana deseurile din zona blocurilor din cartierele sibiene.
Primaria atentioneaza cetatenii ca deseurile constituite in urma constructiilor nu vor fi ridicate de municipalitate; aceaste intra in sarcina celor au produs deseurile respective sau a asociatiilor de proprietari.
Tot de saptamana viitoare firma Schuster&Co Ecologic va interveni pentru a curata carosabilul de depunerile din timpul ploilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.