2011 – Anul Iepurelui de Metal

2011 – Anul Iepurelui de Metal

0 459

Anul 2011, in zodiacul chinezesc corespunde Iepurelui de Metal. Noul An chinezesc va incepe pe 03 Februarie 2011 (anul nou chinezesc incepe intotdeauna odata cu faza de Luna Noua in Varsator) si se incheie pe 23 Ianuarie 2012, cand v-a incepe anul chinezesc al Dragonului.
Semnul Iepurelui corespunde in zodiacul european zodiei Pesti – guvernata de Neptun si Jupiter. Nativii nascuti sub acest semnul sunt considerati norocosi.
Conform mitologiei chinezesti, Iepurele de Metal, reprezinta simbolul rezistentei.
Anul 2011 va fi influentat, asadar, o zodie calma, pasnica, tacuta, calda, placuta, rezervata, extrem de precauta si prudenta, una dintre cele mai norocoase si pasnice zodii din horoscopul chinezesc. Nativul Iepure are o fire simpla, care nu cunoaste zbuciumul.
Atunci cand semnul zodiacal al Iepurelui guverneaza un an, acel an va fi caracterizat prin pace, armonie, mentinerea unui ritm temperat al evenimentelor.
Exista insa si aspecte negative, in sensul ca apare o tendinta catre plafonare, plictiseala, amanare a problemelor, prea multa indulgenta si autoindulgenta.
Anul 2011 va fi prea „molcom” pentru persoanele mai energice si temperamentale, un an „moderat” pentru marea majoritate.
In 2011, avantajati in plan profesional sunt : actorii, pictorii, creatorii de moda, interpretii de muzica, astrologii, preotii, medicii, asitentii medicali, infermierile si cei care muncesc in strainatate.
Iepurele va beneficia, intr-un procent mai mare decat celelalte zodii, de noroc, sansa si prosperitate. Insa 2011 va aduce fericire, noroc sau sansa profesionala si pentru zodiile cel mai compatibile cu Iepurele. Alaturi de Iepure, Oaia, Cainele si Mistretul vor avea parte de un benefic an 2011.
In schimb, Compatibilitatea Iepurelui cu urmatoarele zodii: Cocos, Sobolan si Tigru va fi aprope nula, realizandu-se deficitar sau dezastruos in unele cazuri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.