Spiritul de Alpaca

Spiritul de Alpaca

0 396

Daca Draga Stolo nu s-ar fi expus deunazi in posturi intime la malul marii in chip de venera botticelliana iesind din spuma valului, s-ar fi putut zice ca pedelistii si-au lansat aseara premierul la apa. Precedentul marin al lui Stolo in slip guvernamental le-a cam ruinat insa democrat-liberalilor frumusete de lansare. Dupa frantura de guvernare de plaja daruita de Stolojan camerelor de filmat acum cateva zile, momentul de ieri de la Conferinta Nationala a scrasnit tiuitor, ca orice barcaz tarat pe prundis. Nici chiar Stolo insusi, in momentele lui discursive cu maxilarele inclestate, n-ar putea reproduce sunetul frecarii masea pe masea cu care unii dintre stabii partidului au acceptat anuntarea lui Stolojan drept viitor premier al Romaniei. Sunetul a fost acoperit de harmalaia unanimitatii, cu care presedintele PDL Emil Boc a pretins ca partidul a votat varianta Stolo. Se stie ca pedelistii cu state vechi de pedisti ce compun actuala fuziune PLD-PD inghit cu noduri promovarea desantata a lui Stolojan si mesteca frustrati zabala armoniei in sanul partidului. Cam in acelasi fel in care Stolo molfaie cuvintele printre mandibulele stranse, in stilul care l-a consacrat. Ipostaza ortodontica, singura care aduce totusi a oarece consens in interiorul minat de interese divergente al pedelistilor.
Expunerea prematura in chiloti de baie a lui Stolo, inainte de intrarea in cristelnita pregatita la Conferinta PDL, ii mai creeaza un neajuns. Anume comparatia cu Petrica, premierul care n-a fost niciodata „draga”. Fostul idol al tesatoarelor de la Apaca arata, totusi, altfel in slip, pe vremea cand inota voiniceste de-a lungul Dunarii, urmarit de camere si de ochii umezi ai cusatoreselor din schimbul doi. Frumosul si neintinatul sentiment de la Apaca este astazi in partid o prefacatorie de alpaca.
Desi pare adaptat scaldei in ape tulburi, unde se spune ca a pescuit vreme indelungata, se pare ca apa de mare nu-i prieste lui Stolo. Sa nu cumva sa i se traga de-aici. Asa cum i s-a tras in 2004, cand cateva picaturi de apa sarata slobozite de draga Base in podul palmei l-au costat prezidentialele.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.