Red Bull Romaniacs – raliul din Ardeal

Red Bull Romaniacs – raliul din Ardeal

0 347

Raliul Red Bull Romaniacs debuteaza cu un spectacol al cailor putere, in acest week-end, pe Bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu.
Prologul raliului de „hard enduro” a devenit deja o traditie. Pentru cateva ore, in centrul orasului se vor auzi doar motorele turate la maximum de „romaniaci”.
Busteni, pietre, anvelope si alte obstacole artificiale vor reprezenta doar incalzirea concurentilor pentru zilele care vor urma.
Fiecare zi de competitia propriu-zisa ofera dependentilor de adrenalina trasee exceptionale, carari fara sfarsit prin padurile dimprejurul Sibiului, urcari spectaculoase, coborari emotionante, drumuri pietroase, pe care concurentii se vor putea descurca cu ajutorul navigatiei GPS.
Cea de-a V-a editie a raliului Red Bull Romaniacs se va desfasura anul acesta in perioada 13-17 septembrie.
La editia din acest an, concurentii vor fi impartiti in patru clase: “pro”, „expert single”, „expert team” si „hobby”.
In cele patru zile de competitie, concurentii vor strabate aproximativ 200 de km de la zone usor accesibile din jurul Sibiului: Curmatura Stezii, Paltinis, Gusterita, pana la zone situate la mare altitudine, in munti.
La acest eveniment si-au anuntat deja participarea nu mai putin de 210 concurenti.
Dupa cinci zile in care s-au luptat cu motocicleta, au strabatut peste 200 de km de dealuri si munte din zona Sibiu – Alba, pentru a-si adjudeca titlul de Romaniac, concurentii vor trebui sa treaca de un ultim obstacol: o cladire de 10 etaje pe B-dul Coposu. Spectatorii care nu cred ca exista si alte modalitati de a urca o cladire inalta de 20 de metri decat cu liftul, sunt rugati sa vina pe B-dul Coposu, in jurul orei 14.00. Vor vedea motoristi care vor urca pe acoperis, din balcon in balcon…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.