C.V. Tudor & T. Basescu – gaurile negre ale politicii romanesti?

C.V. Tudor & T. Basescu – gaurile negre ale politicii romanesti?

0 336

Presedintele PRM C.V. Tudor a declarat marti seara, pentru MEDIAFAX, ca nu este suparat pe Traian Basescu pentru afirmatiile acestuia privind intelegerea PDL-PRM, liderul PRM apreciind chiar ca prin aceasta intelegere, i-a „intins o mana de ajutor” sefului statului.
Presedintele Traian Basescu, cocotat pe TVR 1, respective in calitate de sef al statului, sef al armatei, sef al Justitiei, sef al DNA, sef al Serviciilor de Informatii, etc. declara “nacajit” ca a auzit din presa de marele aranjament in care “micul” Boc a facut cadou functia de vicepresedinte al Senatului, tribunului Corneliu Vadim Tudor.
„Nu sunt suparat pe ce a zis el (Traian Basescu – n.r.), il inteleg, dar nu inteleg de ce persista in eroarea asta. Eu i-am intins o mana de ajutor dezinteresat. Ce-i cer? O functie care oricum era a mea ! Functia mi-e indiferenta, dar mi-e mila de Basescu !”, a mai spus CV Tudor.
Poate ca are dreptate Vadim ca Basescu a ajuns la mila noastra, facand aproape orice, in tentativa de a se pastra pe “sticla care tampeste poporul”. Nu a ezitat sa faca o mica excursie pe coasta de est si sud-est a Marii Negre, chiar turism la Vatican sau plimbari electorale din categoria podul de la Maracineni, zonele afectate de ultimele inundatii etc.
CV Tudor, incotenstabil tot atat de informat ca sefii de la SRI, SIE sau “Doi si un sfert”, a declarat ca „Basescu are nervii slabi” si a sustinut ca l-a avertizat pe seful statului, printr-un consilier presidential (tinut la secret), despre existenta unui acord secret „patronat de strainatate”, care ar avea drept scop debarcarea din functie a lui Traian Basescu.
„Daca nu pricepe Traian Basescu ca nu-l dezinformez, e un om pierdut. Mi-e mila de el, pentru ca a ajuns presedinte cu voturile mele. Voturile mele l-au facut presedinte!”, a adaugat CV Tudor.
Abia acum vedem de ce furia lui Basescu, transmisa in direct de postul national catre poporul roman, a atins nivelul de “scarba”. Cineva atenteaza la fotoliul lui si cei din “servicii” il joaca, lucrand acum la sfarsit de mandate, doar pentru ei si pentru cei care vor lua puterea. Dar aceasta este doar una dintre lovituri. Liderul PRM a mai invartit “pumnalul”, politic desigur, tinand sa precizeze ca nu trebuie sa creada nimeni ca el ar fi „catelusa Partidului Democrat Liber-Schimbist”.
„Il asteapta zile grele pe Basescu si s-ar putea sa-i spun atunci «Pardon! Bonsoir! Nu sunt acasa. Acum i-am intins o mana”, a conchis liderul PRM.
Desi presedintele o face pe nevinovatul doar de ochii lumii, si acest lucru C.V. Tudor il stie, tribunal supraliciteaza, evident pe cartile din mana – “ex- ii” din PRM.
„De ce sariti cu totii de fund (in sus – n.a.) ca am facut un protocol? De ce panica asta teribila?”, s-a intrebat CV Tudor, care a subliniat ca „pe Basescu il asteapta zile grele”.
Poate ca zilele negre ale lui Basescu vor insemna zile mai bune pentru romani si asta pentru ca poate cele doua “gauri negre” ale politicii romanesti, (CV Tudor si T. Basescu) se vor anihila intre ele.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.