In Mures o mare expozitie canina

In Mures o mare expozitie canina

0 271

In Cetatea din Targu Mures, sambata si duminica s-a desfasurat cea de a 38-a editie a expozitiei canine, cea mai mare de acest gen din Romania, la care participa peste 1.000 de caini din 30 de tari.
”In anul 1970 am tinut primul concurs. Avem o traditie in acest sens si putem spune ca suntem o asociatie puternica, nu atat din punct de vedere al numarului cainilor, cat si al calitatii acestora. Prezenta a peste 30 de tari la aceasta expozitie inseamna ca evenimentul a capatat un rang international si de aceea vin atatia crescatori sa expuna la noi exemplarele cele mai frumoase”, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, dr. Attila Kelemen, presedintele Asociatiei Chinologice Mures.
Printre tarile participante se numara Ungaria, Austria, Franta, Serbia, Muntenegru, Spania, Portugalia, Cehia, Slovacia, Rusia, Belarus, Elvetia, Ucraina, Romania si altele, iar cei 15 arbitri ai competitiei canine provin din 13 tari.
”Perseverand in organizarea unor manifestari de exceptie, Asociatia Chinologica a judetului Mures a convins participanti din toate colturile lumii sa vina an de an la Targu Mures. In ultimii trei ani, cea mai mare expozitie canina din Romania si cea mai importanta manifestare de acest fel din Europa de Est se desfasoara in orasul nostru”, a precizat Kelemen.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.