Chilotii lui Stolo

Chilotii lui Stolo

0 399

Mai comentati decat “decizia” lui de a “candida” la functia de premier au fost chilotii cei albastri pe care Stolo Draga i-a aratat natiei, in graba de-a le face concurenta la declaratii lui Tariceanu si Geoana.
De ce au devenit respectivii chiloti atat de importanti? Pentru ca declaratiile politice de pe litoral nu fac doi bani, intrucat:
– in cazul lui Stolo nu poate fi vorba de vreo decizie, cel mai probabil ordin (ce credeti, ca de drag a lasat presedintia lui Basescu?nici macar de bolnav)
– la functia de premier nu se candideaza decat cel mult in interiorul propriului partid; desigur ca natiunea vrea sa stie si ce o asteapta in eventualitatea ca voteaza un partid sau altul, dar avand in vedere ca nimeni nu va obtine o majoritate confortabila si totul se negociaza nu-i asa de interesant pe cine scoate PD-L la inaintare, pe cat de interesanti sunt chilotii albastri
– Stolo se poate imbolnavi grav oricand (Basescu stie de ce)
– Stolo a fost dintotdeauna premierul de rezerva, nu-i asa o noutate ca vrea sa conduca Guvernul
In aceste conditii, declaratia sa politica de la marginea piscinei a palit in fata pieptului paros si a celebrilor chiloti de plaja, care au starnit curiozitatea. Jurnalistul si analistul Ion Cristoiu se intreba daca Stolo inoata cu aia. Pai nu cred ca inoata cu ei, ca nu pareau gonflabili  Cristian Tudor Popescu e curios de ce este dincolo de obiectul vestimentar, declarand ca asteapta proba fara chiloti.
O duduie s-a uitat nitel mai sus de ei si a grait cum ca bustul lui Stolo a fost mai interesant decat declaratia lui Tariceanu.
Ca sa vezi care este miza alegerilor din toamna! Pai domnilor candidati, ia sa va vada natiunea busturile si chilotii, sa voteze in cunostinta de cauza si pe criterii solide! Poate asa vom avea un mandat mai eficient!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.