Ce trist, Mona Musca nu mai crede in sistem!

Ce trist, Mona Musca nu mai crede in sistem!

0 353

Dupa micile ciondaneli intre democrat liberali pro si contra Mona Musca, petrecuta intr-o pasivitate extrema a cetatenilor care n-au zis o vorbulita in apararea fostei glorii liberale, aceasta a reactionat ca-n zicala cu vulpea si strugurii acri. Mona nu mai candideaza. Nu fiindca n-o lasa PD-L. Nu fiindca n-o lasa constiinta. Ci fiindca nu mai crede in sistem. „Declar public si ferm ca nu intentionez sa candidez in numele PDL, nu am de gand sa ma alatur oricarui partid si cu atat mai putin sa candidez. Nu pot sa candidez pentru a intra intr-un sistem in care nu mai cred”. Ca sa-I parafrazeze pe catavenci, “aceste vorbe ne doare”.
Revenind la Musca, e normal ce i se intampla! De multe ori gospodinelor li se face lehamite de mancare in timp ce o gatesc. Pai la cat a tipat fosta turnatoare impotriva comunismului si pentru Legea lustratiei, nu-I de mirare. Cand vezi ca a tinut si ca daca afurisitele alea de note n-ar fi scapat de la distrugere sau de la a fi facute publice (e limpede ca n-au fost doar amaratele alea de note de care stim noi; Mona a fost la fata locului, a vazut tot, s-a dat la o parte, a asteptat, a sperat iar acum semnalul e clar…vira si s-auzim de misto!)
Oricat se supara doamna Udrea cand e numita goarna prezidentiala, e clar ca a functionat ca atare si de aceasta data. Optiunea ca “Dana” sa fie garata pe linie moarta ii apartine lui Basescu. El n-are nevoie de contracandidati nici in partid nici in afara. Cand Musca a intrat in PD-L, cu un capital de imagine deloc de neglijat, a aparut dosarul. Pana n-a vazut ea nici n-a crezut. Fugise de la liberali pentru a-l sustine pe Basescu iar acesta a linsat-o!
Si acum tot Basescu a pus-o la punct. Foata deputata a incercat sa o ia de la capat. Prin Udrea I s-a spus NU-ul prezidential.In plus, Musca a primit o replica dura la acuzatiile privind neincrederea in sistem. „Neincrederea poate fi reciproca. Si foarte multi cetateni si-au pierdut increderea in politica din cauza lipsei de sinceritate a doamnei Musca, sa dai vina pe altii pentru nesinceritatea ta mi se pare lipsit de onestitate”, a declarat Elena Udrea, convinsa ca Musca ar fi vrut sa candideze si a sperat ca poporul ii cere asta. Nu i-a cerut nimeni. Presupun ca partea de popor care ar vrea-o habar nu are ca ea nu mai este in Parlament si ca nu va mai fi.
Odata cu Musca a picat rapus de pliciul prezidential si Stolojan. Acesta a sustinut-o pe fosta sa colega si spre stupoarea sa a sustinut-o degeaba. Ce mai are de spus un om care e contra curentului din partid, mai bine zis contra Elenei Udrea. De fapt toti fostii liberali, care au rupt PNL pentru a-si arata atasamentul prezidential au luat teapa. A fost “ars amandi”, serviciile nu le-au fost rasplatite. Ce sistem ticalosit! E normal sa nu mai crezi in el!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.