Copiii se orienteaza turistic in Tara Oltului

Copiii se orienteaza turistic in Tara Oltului

0 387

Copiii din comunele pe langa care trece Oltul, de la Arpasu pana la Boita, sunt asteptati in weekend la Sebesul de Jos, unde se va desfasura prima editie a concursului de orientare turistica si cultura generala „Comorile din Tara Oltului”.
Proiectul isi propune ca in fiecare an o alta comuna sa fie gazda concursului si de fiecare data sa imbogateasca „Lada de zestre” a teritoriului cu noi comori, scrise, filmate sau realizate artizanal.
Toate actiunile se vor desfasura prin Grupului de Actiune Locala (GAL) „Tara Oltului”, asociatie care, pe langa proprii membri, implica si alti parteneri. Pentru aceasta editie, principalii parteneri in organizare sunt Asociatia de prietenie „Ille et Vilaine – Sibiu” si Scoala „Matei Basarab” din Turnu Rosu.
Principiul de lucru al acestui proiect este de tip LEADER (Legaturi intre Actiuni de Dezvoltare Economica Rurala), adica reuneste administratii locale, intreprinzatori privati si societatea civila dintr-un teritoriu, intr-un scop comun si pe o tema impartasita. Deschiderea oficiala va avea loc sambata, 23 august, la ora 10.00, iar premierea duminica, 24 august, la ora 12.00, in tabara instalata in Sebesul de Jos, platoul Rusca, in amonte de Casa de apa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.