La Universitate se preda meloterapia

La Universitate se preda meloterapia

0 254

Incepand cu noul an universitar, Universitatea Transilvania din Brasov va fi singura in tara unde se preda meloterapia. Noua disciplina va fi studiata de masteranzii Facultatii de Muzica, care se vor specializa, timp de doi ani, in noua disciplina, introdusa in premiera in Romania, in curricula universitara.
Cursurile, ce pot fi urmate la distanta, vor avea o durata de doi ani si vor fi sustinute de o echipa interdisciplinara formata din medici, psihologi, muzicieni si fizicieni.
Amatorii sa se specializeze in aceasta ramura a muzicii se pot inscrie la masterat in 5-10 septembrie. Admiterea va consta in proba de dosar si un interviu, programat pentru data de 11 septembrie. La acest curs se pot inscrie toti absolventii de invatamant universitar, indiferent de specializare. Absolventii cursului vor obtine diploma care le va permite sa profeseze in cabinete, in scoli speciale, alte instutii. Informatii suplimentare se pot obtine la telefoanele 0268-478884 si 0744-321206.
Potrivita declaratiilor doamnei prof. univ. dr. Stela Dragulin, coordonatorul cursului, diploma obtinuta va fi recunoscuta si se fac eforturi de inscriere a meseriei de meloterapeut in nomenclatorul meseriilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.