A inapoiat o borseta cu 5.000 de euro

A inapoiat o borseta cu 5.000 de euro

0 612
O tanara brasoveanca a returnat o borseta cu 5.000 de euro. Monica Siminescu a gasit luni in toaleta benzinariei la care lucreaza borseta care continea banii, doua pasapoarte si mai multe acte. Si-a anuntat imediat seful, care a sunat la politie iar oamenii legii l-au gasit pe pagubas si i-au returnat bunurile. Daca proprietarul iordanian nu a catadicsit sa-i multumeasca tinerei, politistii au recompensat-o cu o placheta pentru spiritul ei civic.
Monica Georgiana Siminescu lucreaza la o benzinarie din cartierul Bartolomeu. Un cetatean iordanian, la volanul unei masini foarte scumpe, a venit, luni sa alimenteze in benzinarie, insotit de o femeie din Republica Moldova. Omul a platit cu banii pe care ii avea in buzunar, astfel ca nu si-a dat seama ca isi uitase borseta la toaleta.
Dupa 20-30 de minute, Monica a mers sa verifice baia, a gasit borseta, pe care i-a inmanat-o sefului ei. Acesta a anuntat imediat politia, iar oamenii legii au demarat cercetarile pentru gasirea pagubasului. Politistii au constatat ca in borseta se aflau pasapoartele a doi cetateni straini, trei carduri bancare, documente personale, 4.050 de de euro, 231 dolari si 3.175 de lei moldovenesti.
Cei doi straini s-au intors de la Onesti pentru a-si ridica lucrurile de la politie, fara sa vrea insa sa o cunoasca pe fata care le-a gasit si returnat bunurile. Monica Georgiana Siminescu a fost recompensata de politistii brasoveni cu o placheta pentru spiritul civic de care a dat dovada.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.