Cavani a invins de unul singur pe Juve

Cavani a invins de unul singur pe Juve

0 397

Atacantul uruguayan Edison Cavani este de neoprit in Serie A, varful de lance al revelatiei Napoli marcand, duminica seara, de trei ori in poarta lui Juventus, urcandu-si echipa pe locul secund in prima liga italiana.
In varsta de doar 23 ani, Cavani a marcat din toate pozititiile, aducandu-i in extaz pe cei peste 60.000 de suporteri napoletani prezenti in tribunele lui Stadio San Paolo.
Pentru Cavani este al treilea hattrick al sezonului, uruguayanul ajungand astfel la cota 24 de goluri in toate competitiile pentru echipa de club si nationala tarii sale.
Dupa fiecare gol marcat in poarta lui Juventus, Cavani a dedicat reusitele sotiei sale care asteapta primul copil al cuplului.
„Suntem fericiti ca si cuplu pentru ca cel mai frumos lucru din lume urmeaza sa se intample. De asemenea suntem fericiti pentru ca imi merge foarte bine pe plan profesional.
„Clasamentul arata ca suntem in pozitia de a merge in Liga Campionilor, asa ca ne bucuram de acest minunat moment”, a spus Cavani.
Uruguayanul l-a egalat pe Antonio Di Natale in fruntea golgeterilor din Serie A, ambii jucatori avand cate 13 reusite. Urmeaza Marco Di Vaio (Bologna) cu 11 goluri si Zlatan Ibrahimovic (Milan) cu 10 goluri.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.