Cupa presei la tir de Ziua Jandarmeriei

Cupa presei la tir de Ziua Jandarmeriei

0 713
Reprezentantii RTT au luat din nou partea leului la Cupa Presei la tir. Intreg podiumul baietilor a fost ocupat de jurnalistii trustului, in timp ce intrecerea fetelor a fost castigata de reprezentanta Mix TV. Evenimentul a fost doar primul din seria de actiuni prilejuite de Ziua Jandarmeriei, care implineste 165 de ani de la infiintare.
Ca in fiecare an, de Ziua Jandarmeriei Romane, jandarmii brasoveni le-au oferit jurnalistilor prilejul sa-si demonstreze indemanarea si precizia in tragerea la tinta. Cameramanul RTT Nicolae Tupa, s-a dovedit cel mai bun tragator cu pistolul, dupa indelungi antrenamente in jocuri pe computer.
Ceilalti doi reprezentanti ai RTT, Dan Ghita si Sorin Tirca, au incheiat la egalitate, la un punct in spatele castigatorului. In urma unei a doua trageri pentru departajare, Sorin Tirca a urcat pe treapta a doua a podiumului, iar Dan Ghita pe a treia. La fete, Anca Lautaru de la Mix a confirmat traditia si a castigat primul loc, urmata de Andreea Tiru de la Antena 1 si Ioana Marinescu de la Realitatea.
Si jandarmii au fost impresionati de performanta tragatorilor din presa, pe care i-au felicitat pentru prestatie. Potrivit col. Cristian Palistan, comandantul Gruparii de Jandarmi Mobila „Burebista” Brasov si maiorului Stelian Trotus, prim adjunct al inspectorului sef IJJ Brasov, Cupa Presei la tir a fost doar primul dintr-o serie mai larga de evenimente organizate de jandarmi la implinirea, in 3 aprilie, a 165 de ani de la infiintarea acestei arme.
Jandarmii ii invita pe toti brasovenii sa sarbatoreasca impreuna cu ei vineri, la ora 14:00 in Piata Sfatului, la ceremonialul militar traditional al luptatorilor in albastru. Cei mici sunt asteapta, prin programul „Scoala altfel”, la Ziua portilor deschise, in data de 7 aprilie, sa-i cunoasca pe jandarmi la ei acasa. 
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.