ULTIMA ORA Proprietatile lui Gigi Becali sub ocupatia Politiei!

ULTIMA ORA
Proprietatile lui Gigi Becali sub ocupatia Politiei!

0 243

Invicibilitatea lui Gigi Becali pare sa fi apus, odata cu descinderile a politistilor la casa (casele) omului de afaceri. Trupele de interventie de la S.P.I.R. au „asediat”, in aceasta dimineata (joi, 02.04.2009), inca de la ora 6, alaturi de alte propritati, casa in care dormea omului de afaceri Gigi Becali.

Furt de masini, sechestrari, valiza cu bani …!
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat la Antena 3 ca este vorba despre un Dosar in care sapte persoane, intre care si finantatorul Stelei, au primit mandate de aducere pentru audieri la politie.
Actiunea are legatura cu presupusul furt al masinii lui Gigi Becali. Este vorba de un incident in care s-a declansat urmarirea penala pentru lipsire de libertate si uz de arma dupa ce sapte persoane au depus plangere ca, in noaptea de 26 spre 27 ianuarie, au fost agresate si apoi sechestrate, pentru cateva ore, intr-o locuinta din Pipera, dupa un incident la intersectia Dr. Felix cu Nicolae Titulescu.
Perchezitiile politistilor au inceput de joi dimineata, ora 6, la mai multe case din Bucuresti si Ilfov, intre care si locuintele lui Becali.
La ora cand a aparut cotidianul aceste operatiuni sunt in plina desfasurare.
Masina furata de hoti era un MercedesS 500 4matic, pe care Becali il lasase cu cheia in contact in fata localului nepotului sau, Lucian Becali.
Va reamintim ca Gigi Becali este cel care a sesizat DNA despre afacerea Popoviciu. In plus, el este implicat in dosarul Valiza cu bani de la Cluj. Patronul Stelei este judecat pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. La capitolul si alte „afaceri Becali” o marca ce trebuie inregistrata, sunt si terenurile de la MApN si exemplele pot continua.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.