Marian Crisan vine la TIFF

Marian Crisan vine la TIFF

0 146

Proaspatul incoronat la Cannes la categoria scurt-metraj la Festivalul International de Film de la Cannes, regizorul Marian Crisan, a anuntat ca va fi prezent la Festivalul de Film „Transilvania” de la Cluj-Napoca. In cadrul festivalului, tanarul regizor isi va prezenta in premiera nationala scurtmetrajul sau „Megatron”, care a castigat Palme d’Or la Festivalul de la Cannes, dar si documentarul „Luni”, in premiera absoluta.
Proiectia peliculei „Megatron” va avea loc pe 6 iunie, la Teatrul National din Cluj Napoca, fiind urmata de proiectia unui alt film prezentat in premiera mondiala la Cannes anul acesta, „Boogie”, al lui Radu Muntean.
„Megatron” spune povestea unui baietel aflat in pragul celei de-a opta aniversari, care traieste numai cu mama sa intr-un sat din afara Bucurestiului. De ziua lui, mama il duce pe Maxim la Mc Donalds, in oras, unde Maxim va face tot posibilul sa isi intalneasca tatal. O alta premiera semnata Marian Crisan va avea loc la festivalul clujean, filmul documentar „Luni”, ce prezinta o zi de luni din viata interpretului de hip-hop Sisu.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.