Concert Zdob si Zdub la festivalul de teatru de la Sibiu

Concert Zdob si Zdub la festivalul de teatru de la Sibiu

0 164

Pentru ca motto-ul din acest an al festivalului International de Teatru este “Energii”, invitatii speciali care vor deschide acest eveniment este trupa Zdob si Zdub.
„Pe parcursul celor 11 zile de festival, opt trupe internationale vor face o trecere in revista a celor mai diverse genuri muzicale. Artisti din Moldova, Franta, Canada, Israel, Mexic, Statele Unite ale Americii si Romania vor sustine concerte in Sibiu si imprejurimi, delectand publicul venit sa asiste la maratonul teatral – Energii 2008”, se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor festivalului.
Artistii vor sustine un concert in data de 29 mai, in Piata Mare din Sibiu, cu incepere de la ora 22.00. Zdob si Zdub este cea mai cunoscuta si apreciata trupa a scenei muzicale din Republica Moldova si nu numai si a adunat deja o experienta de scena de 14 ani.
PROCONSUL, prima trupa din Romania care a castigat trofeul Cerbul de aur, va sustine un concert extraordinar in cadrul manifestarilor de inchidere ale FITS 2008, in 8 iunie, ora 20.30, in Piata Mare.
Pe durata Festivalului, publicul va putea urmari alte sase trupe. In zilele de 31 mai si 1 iunie, in Piata Mare, incepand cu orele 22.30, membrii trupei TARARAM (Israel) La GOUTTE AU NEZ (FR), o fanfara formata din opt muzicieni, RAGLEEA (CAN), ce vor sustine trei concerte originale care imbina muzica indiana cu cea occidentala, mexicanii de la MARIACHI FIGUERAO (MEX), KLEZTORY (CAN), ce vor interpreta muzica traditionala evreiasca si o trupa de „folk mondial” din America.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.