Circul Columbia a ajuns la Brasov

Circul Columbia a ajuns la Brasov

0 158

Circul „Columbia” isi deshide portile si va invita la un spectacol inedit ce urmeaza sa fie sustinut pana in data de 11 mai 2008, in cortul amplasat langa Bazinul Olimpic de la Gara, pentru spectacole cu acrobatii, numere de echilibristica, jonglerii si un numar de magie.
Circul reuneste artisti din cinci tari: Romania, Ungaria, Serbia, Austria si Germania, motto-ul spectacolului lor fiind „Pentru o Europa unita”.
Spectatorii vor putea admira o foarte interesanta dresura de reptile (serpi uriasi, crocodili, aligatori, varani), dar si numere de acrobatie la plasa elastica si la inaltime, numere de echilibristica, jonglerii, precum si un numar de magie.
In spectacol si-au gasit de altfel locul foarte multe dresuri de animale: dromaderi, camile, lame, ponei, cai si chiar pisici.
Una dintre atractiile circului o reprezinta cei cinci pui de leu, ce vor putea fi vazuti mai indeaproape de curiosi in «pauze ».
Pana duminica, spectacolele vor avea loc zilnic la orele 16.00 si 19.00, urmand ca intre 5 si 9 mai sa fie prezentat cate un singur spectacol pe zi, de la ora 19.00.
Biletele se pot cumpara de la casa circului si costa 25 de lei la loja, 20 de lei la tribuna si 15 lei pentru copii.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.