S-a incheiat sezonul de schi

S-a incheiat sezonul de schi

0 125

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost ultima sansa a iubitorilor sporturilor de iarna sa mai schieze pe partia Valea Dorului, din Sinaia, deoarece sezonul se schi s-a incheiat.

La munte…
Acest sfarsit de saptamana a fost ultimul in care s-a mai putut schia pe partia Valea Dorului, intrucat de luni telescaunul care deserveste acest domeniu schiabil va fi complet oprit pana la deschiderea sezonului viitor. Serviciul Salvamont Sinaia a anuntat ca zeci de turisti au ales Sinaia pentru a-si petrece minivacanta de Pasti si 1 Mai. Pe partia, situata la 2.000 de metri altitudine, stratul de zapada a masurat in acest week-end intre 25-50 centimetri.
Sinaia a fost ultima statiune in care iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna s-au mai putut bucura pe ultima suta de metri de zapada, deoarece la Azuga si Busteni, statiuni ale caror partii sunt situate la altitudini mai mici decat cea din Valea Dorului, sezonul de schi s-a incheiat inca de acum cateva saptamani.

…si la mare
Daca turistii si-au luat ramas bun de la munte, au avut ocazia, incepand cu data de 1 mai, sa se reintalneasca cu litoralul. Muzica a inceput sa se auda in statiunile de pe litoral frecventate de tineri, inca de joi, 1 mai. In Costinesti si Vama Veche turistii au ajuns inca de miercuri, majoritatea fiind studenti sau tineri angajati care au profitat de mini vacanta de 1 Mai pentru a sta pana duminica.
Vama Veche se afla in topul celor mai cautate locuri de distractie si relaxare pentru weekend, la malul Marii Negre. Statiunea este pe locul trei intr-un clasament realizat de o publicatie britanica. Distractia este cuvantul de ordine in Vama Veche, iar preturile pe masura buzunarelor tuturor.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.