Hotelul Doina din Neptun cartierul general al USA!

Hotelul Doina din Neptun cartierul general al USA!

0 146

Complexul hotelier ‘Doina’ din statiunea Neptun a devenit, de peste o saptamana, cartierul general al oficialilor americani care pregatesc intalnirea bilaterala dintre presedintii Traian Basescu si George W. Bush, programata pentru miercuri, transmite corespondentul ROMPRES.
Surse din cadrul Comandamentului National pentru Securitatea Summit-ului (CNSS) NATO au informat ca toate camerele hotelului ‘Doina’ au fost transformate in birouri in care cei 180 de membri ai delegatiei americane, insarcinate cu pregatirea intalnirii dintre cei doi presedinti, au pus la punct toate detaliile, de la amanunte de protocol la masuri de securitate extrema.
In statiunea Neptun ca si pe drumurile nationale, pe unde va trece coloana oficiala, dupa ce aeronava prezidentiala va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, au fost montate camere de luat vederi, iar pe plaja din dreptul vilei de protocol au fost amplasate dispozitive fixe care monitorizeaza toate sistemele de comunicatii din zona.
In acelasi timp pe platforma de parcare a Aeroportului Mihail Kogalniceanu, doua aeronave AWACS sunt pregatite sa inceapa misiunea de supraveghere a spatiului aerian pe timpul intalnirii de la Neptun.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.