CFR Marfa intra in greva pe 26 martie

CFR Marfa intra in greva pe 26 martie

0 133

Greva este cuvantul de ordine in Romania in orice an electoral. In primul rand, cei care sunt la putere sunt in stare sa ofere orice pentru a-si asigura un nou mandat, iar, in al doilea rand, cei din opozitie isi iau angajamente care mai de care mai utopice.
Ultimii inscrisi pe lunga lista a grevelor sunt sindicalisti din Federatia Nationala Feroviara Miscare Comercial, care au decis continuarea protestelor prin organizarea unui miting in data de 26 martie impotriva conducerii Ministerului Transporturilor si a Guvernului Romaniei. La mitingul vor participa circa 5000 de salariati feroviari membri ai FNFMC. Liderii federatiei au anuntat ca in cazul in care mitingul nu va fi autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti, va fi declansata greva propriu-zisa, care va avea loc in perioada 26-28 martie – zilnic timp de 4 ore, in intervalul orar 8,00-12,00.
Sindicalistii sustin ca obiectul protestelor il constituie divergenta la negocierea anuala obligatorie privind salariile, conditiile precare de munca si decizia de privatizare a SNTFM CFR Marfa in regim de urgenta.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.