Expozitie NATO – eveniment premergator Summit-ului de la Bucuresti

Expozitie NATO – eveniment premergator Summit-ului de la Bucuresti

0 141

Luni, 17 martie a.c., ora 19:00, va avea loc vernisajul expozi?iei „Pentru un viitor in siguranta”, eveniment premergator Summit-ului NATO 2008 de la Bucuresti.
Realizat? de Divizia Diplomatie Publica din cadrul Secretariatului International NATO, expozitia va fi deschisa publicului in holul Muzeului National de Istorie a Romaniei in perioada 17 – 29 martie a.c., intrarea fiind gratuita.
Expozitia isi propune sa sublinieze rolul NATO in materie de securitate in contextul noilor provocari la nivel global. Combinatie de reprezentari grafice, informatii touch-button de ultima ora, proiectii video si audio, expozitia este prima prezentare multilaterala, in sistem exclusiv multimedia, a Aliantei Nord-Atlantice, a tarilor membre si partenere, dupa cum se arata intr+un comunicat de presa dat publicitatii de Ministerul Afacerilor de Externe.
Informatia din cadrul expozitiei va fi accesibila in limbile oficiale NATO (limba engleza si limba franceza), si, partial, cu versiunea in limba romana.
Sunt invitati sa participe la vernisaj reprezentanti ai ministerelor, ai corpului diplomatic, ai armatei si organizatiilor neguvernamentale, precum si presa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.