Concursul „Pasaportul European” si-a desemnat castigatorii

Concursul „Pasaportul European” si-a desemnat castigatorii

0 145

Miercuri, 19 martie 2008, Institutia Prefectului Judetul Brasov a marcat Ziua Pasaportului prin organizarea mai multor evenimente. Ziua a inceput la orele 10.00 la sediul Institutiei Prefectului, unde a avut loc Conferinta „Ziua Pasaportului”, conferinta la care au fost prezentate materiale in legatura cu istoria pasaportului, pasaportul electronic, activitatea serviciului de pasapoarte brasovean, cetatenia europeana.
Prefectul de Brasov, Adriana Dontu, a declarat: „Avem o prioritate pe care imi doresc sa o rezolvam cat mai repede: un sediu nou pentru serviciul de pasapoarte care in acest moment isi desfasoara activitatea intr-un spatiu impropriu si totusi reuseste sa faca performanta. Am identificat o solutie pentru aceasta problema si avem sprijinul Guvernului Romaniei pentru aplicarea ei.”

Premiile concursului „Pasaport european”
Tot miercuri, au fost decernate premiile Concursului de desene “Pasaport European” la care au participat 124 de copii de clasele I-IV de la Scoala Generala Rupea, Scoala Generala 6 Sacele, Scoala Generala 4 Sacele, Scoala Generala Sinca Veche, Scoala Generala nr. 11 “St. O. Iosif” Brasov, Liceul Teoretic “Mihai Saulescu” Predeal, Scoala Generala Cristian. Toti copiii care au participat la concurs au primit dulciuri din partea Institutiei Prefectului Judetul Brasov, iar Adriana Dontu a acordat patru premii I: Madalina Vaida, Scoala Generala Rupea, Szasz Csaba, Scoala Generala nr. 11 Brasov, Diana Sas, Scoala Generala Sinca Veche, Georgiana Balint, Scoala Generala nr.4 Sacele. De asemenea, copiii care au participat la concurs s-au bucurat de un spectacol oferit de Centrul Cultural Reduta.
„Toate desenele sunt extraordinare. Copiii ne-au surprins prin inventivitate si a fost o decizie foarte grea pentru noi sa alegem cele mai bune patru desene. Oricum micutii brasoveni au demonstrate ca sunt viitori adevarati cetateni europeni”, a conchis prefectul de Brasov.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.