Europarlamentarul Anului la Agenda Digitală

Europarlamentarul Anului la Agenda Digitală

0 688

Eurodeputații români Victor Negrescu (PSD) și Adina Vălean (PNL) s-au numărat miercuri seară printre câștigătorii premiilor acordate de publicația The Parliament Magazine celor mai activi europarlamentari din 2014, în cadrul galei ‘MEP Awards 2015’ care a avut loc la Bruxelles. Victor Negrescu a fost desemnat „Europarlamentarul Anului” la secțiunea Agenda Digitală iar Adina Vălean — la secțiunea Energie.

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a transmis joi un mesaj de felicitare eurodeputatului Victor Negrescu, colegul său de partid, premiat la Bruxelles cu titlul „Europarlamentarul Anului” la secțiunea Agenda Digitală, adăugând că prin muncă și implicare politicienii tineri pot performa la nivelul Parlamentului European.

 

„Felicitări, Victor Negrescu pentru premiul obținut! Ai reușit să arăți că, prin muncă și implicare, politicienii tineri pot face performanță la Bruxelles. Le felicit încă o dată pe Viorica Dăncilă și pe Daciana, celelalte reprezentante ale României care au fost nominalizate pentru aceste premii (și bineînțeles, pe Adina Vălean)”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu a inițiat și lansat săptămâna trecută Fundația Stânga Democratică (FSD) în prezența președintelui PSD, Victor Ponta, a președintelui Fundației Europene de Studii Progresiste (FEPS), Massimo D’Alema, a președintelui executiv al social-democraților, Liviu Dragnea, și a peste 150 de invitați din mediul academic, societatea civilă și lumea politică. AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.