Olimpia si Complexul Agrement vor fi inchiriate!

Olimpia si Complexul Agrement vor fi inchiriate!

0 596
Consilierii judeteni si-au dat acceptul ca tot ce se afla pe terenurile de la Olimpia sa fie inchiriat pe o perioada de minim 5 ani prin licitatie publica. Si Complexul Agremet ar putea avea aceeasi soarta; deocamdata alesii judeteni au votat initierea procedurii de inchiriere. In prezent, cele doua spatii aflate in administrarea consiliului judetean genereaza mai putine venituri decat costurile de functionare.
Terenurile de tenis si cladirile de la Olimpia vor fi inchiriate prin licitatie publica. Desi proiectul de hotarare era initial redactat pentru concesiuni pe o perioada de maxim 3 ani, consilierii judeteni au considerat oportun ca termenul pe care eventualii chiriasi sa foloseasca baza Olimpia sa fie de 5 ani cu posibilitate de prelungire.
Doar asa cred, alesii judeteni ar putea fi atrasi investitorii. In prezent atat baza Olimpia cat si Centrul Agrement produc mai putine venituri decat consuma, iar Consiliul Judetean a constatat ca nu are banii necesari pentru a acoperi costurile de functionare
Fiind vorba de bunuri de patrimoniu, a fost nevoie de doua tremi din voturile alesilor judeteni pentru a trece cele doua proiecte de hotarare.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.