Dacia se pregateste de un nou Logan

Dacia se pregateste de un nou Logan

0 148

Compania autohtona Dacia se pregateste sa lanseze un nou model din gama Logan. Lansarea oficiala ar putea avea loc la Salonul auto de la Paris din 2009, urmand ca abia apoi sa fie prezentat si la Bucuresti. Analistii auto au declarat pentru Daily News ca design-ul masinii nu va fi modificat radical.


Care va sa zica, vom avea aceeasi Marie cu alta palarie : „Loganul va imprumuta, ca si pana acum, piese de la modelele Renault. In niciun caz nu vor fi produse piese noi, acest lucru insemnand o crestere a costurilor ce ar putea afecta principalul atu al Loganului – pretul”, a declarat, pentru DailyBusiness, analistul auto Razvan Codorean.


„Noul Logan va beneficia de o restilizare destul de importanta, dar va imprumuta elemente de design si accesorii de la modelele actuale. De la Sandero va prelua fata, iar eleronul ar putea veni de la Megane”, a spus Mihaltianu.


„Nu cred ca vor investi prea mult in noul proiect, obiectivul lor clar fiind maximizarea profitului. Vor fi ceva modificari si in interior, dar nesemnificative, pretul fiind cel care va vinde masina”, a declarat acesta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.