Un C.N.S.A.S. – reciclat!

Un C.N.S.A.S. – reciclat!

0 176

?


Curtea Constitutionala, prin decizia prin care a declarat neconstitutionala Legea CNSAS, a stabilit ca natura jurisdictiei Consiliului ar fi fost una extraordinara, interzisa prin Constitutie, retinand printre altele dubla calitate a Colegiului CNSAS, de organ de ancheta, dar si de judecator.


Atat de mult s-a comentat, pana acum, pe marginea acestui „eveniment” incat noi nu o vom face ci vom ajuta Guvernul sau Parlamnetul pentru a pune rapid altceva in locul defunctului CNSAS.


Este o foarte scurta lista de principii intr-o tentativa de ajutor pentru cei care, tot noi – poporul, i-am ales si ii platim, vor fi “pusi” sa modifice “Legea lui Ticu” – „vanatoarei de vrajitoare” (citat din “priceputul” Ion Iliescu) sau a “Dosariadei”.


?


1. Lista colaboratorilor, informatorilor si ofiterilor acoperiti ai fostei securitati, este introdusa intr-un calculator, pazit cu „sapte lacate” la fiecare serviciu secret .


LISTA RAMANE SECRETA!


?


2. Functiile publice, ocupate prin numire sau concurs, (secretar de stat, prefect, director de agentii, etc.) la care nu vor avea acces cei de pe lista secreta se stabileste prin lege, dupa consultarea societatii civile.


LISTA RAMANE SECRETA!


?


3. La numire, “suni un prieten” – calculatorul! Este pe lista “cetateanul” nu-l numesti, nu-i pe lista, il numesti. Simplu!


LISTA RAMANE SECRETA!


?


4. Pentru candidatii la functii eligibile (senator, deputat, consilier, etc.) suni “prietenul” – calculatorul? e pe lista ii publici dosarul, e ales sa FIM sanatosi, nu-i ales sa FIE sanatos .


LISTA RAMANE SECRETA!


?


Iata pe scurt si la concret un pachet de principii care pot rezolva situatia, termina circul si? evita risipa banului public.


?


Ion Ghe. Cumpana.


?


?


P.S.


1. Pentru ca in toti acesti ani s-a dorit si s-au facut eforturi ca lista sa ramana secreta propunerile noastre rezolva problema, desi noi credem ca nici varianta prin care punem toate dosarele la vedere, pe Internet, nu este una foarte rea. Este chiar simpla si mai putin scumpa.


2. C.N.S.A.S.-ul se reorganizeaza impreuna cu alte institute, comitete, comisii etc. si vor avea astfel un excelent material de studiu pentru diverse lucrari.


3. Accesul fiecarui cetatean la propriu, dosar ramane la – libera sa vointa.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.