Corneliu Vadim Tudor crede ca Elodia traieste

Corneliu Vadim Tudor crede ca Elodia traieste

0 154

Celor care nu au mai incredere in zvonurile care se tot aud pe la colturi, alimentate de creativitatea debordanta a jurnalistilor avizi de senzational, le furnizam acum parerea unor oameni mai grei, cu o voce mai autoritara si, deci, mai persuasiva.


Tribunul este cel care-si da cu parerea in acest caz care a zguduit din temelii opinia publica din Romania. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care are extrem de mult timp liber acum ca nu a mai plecat din Parlament si poate sa doarma linistit, s-a gandit sa-si faca de lucru. Acesta vrea sa rezolve «Enigma Elodiei ». In acest scop, el a apelat la serviciile extrem de pretioase ale unor oameni specializati in domeniu : o mare clarvazatoare care lucreaza si cu serviciile secrete israeliene.


Dupa cum ne informeaza revista Cancan, Vadim Tudor a pus deja niste etichete : Cioaca „are figura de criminal”, numai ca el nu si-a omorat sotia. Aparentele inseala ! Pentru a fi convinsi ca el nu este genul de persoana care sa indruge niste baliverne, tribunul a declarat : „Eu, de regula, ma pronunt acolo unde sunt stapan pe materie si cunosc”. Prezent la emisiunea «Nasul », Vadim Tudor a facut niste dezvaluiri demne de Otvismul diaconescian : „Eu pot sa spun asa: ca o doamna, o romanca din Israel, care este o clarvazatoare iesita din comun, nu am sa-i dau numele, nu o cunosc, doar prin intermediari, a analizat fotografiile acelei persoane, lucreaza si israelienii cu aceasta femeie, este o femeie infirma, femeie necajita, dar cu har… Are acces la o banca de date a Universului, cum spunea Valeriu Pop in anii ?70-80. Ea mi-a transmis ca nu o vede moarta pe Elodia”.


Concluzia a fost ca acest caz este facut celebru pentru ca este menit a fi o diversiune.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.