Serban Huidu este in coma

Serban Huidu este in coma

0 273

O stire de ultima ora potrivit careia cunoscutului om de radio si televiziune, Serban Huidu, a intrat in coma in urma unui grav accident de schi suferit in statiunea austriaca Innsbruck.
Huidu, aflat pe partie, coborand cu viteza, a incercat sa evite un grup de copii, a pierdut controlul schiurilor si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputand nici macar sa strige dupa ajutor, scrie ziarul citat.
Sotia lui Huidu a declarat pentru Cancan ca urmatoarele 24 de ore sunt critice si in maximum o zi va afla care sunt sansele lui Huidu de a-si reveni.
El este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.
In schimb, Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, a declarat in exclusivitate pentru Libertatea ca starea vedetei nu este critica: „Serban nu este in coma. Isi misca mainile si picioarele. Sotia lui este cu el in rezerva. Serban a recunoscut-o si a strans-o de mana cand a vazut-o”, a spus domnul Vintila., a confirmat accidentul suferit de Serban Huidu.
Serban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Carcotasilor”, este in coma, dupa ce a suferit un accident la schi. Tragedia a avut loc miercuri, in jurul orei 19.00, informeaza Cancan.
Medicii de la spitalul din Innsbruck au recurs la metoda inducerii comei artificiale pentru a evita potentiale complicatii, insa nu au decis inca daca sa intervina chirurgical sau nu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.