Schimb intercultural intre profesorii brasoveni si cei italieni

Schimb intercultural intre profesorii brasoveni si cei italieni

0 134

Continuam colaborarea cu italienii. Dupa ca am incercat sa starpim mafia romaneasca, sau tiganeasca, ar spune unii, de pe strazile diferitelor orase ale Italiei, iata ca dezvoltam acum relatii la un alt nivel, mai intelectuale.


??????????? Profesorii brasoveni incep niste proiecte de schimburi interculturale care au drept scop implementarea unor standarde mai ridicate ale calitatii educatiei. Aceste proiecte au fost depuse spre finantare catre Asociatia Metropolitana Brasov (AMB) care urmeaza sa coopereze alaturi de Inspectoratul Judetean Scolara, Primaria brasov si Universitatea «Transilvania?». In cazul in care acest proiect va fi acceptat, fondurile trimise de catre Comisia Europeana vor ajunge la 1,1 milioane de euro.


??????????? Directorul AMB, Gabriela Plopeanu, a declarat?: „AMB are deja experienta in colaborarea cu acesti parteneri. In plus, la randul sau, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov are in spate si experienta colaborarii cu municipalitatea din Prato. Unul dintre obiectivele declarate ale proiectului este acela de a dezvolta noi aptitudini si competente in randul autoritatilor publice locale si al institutiilor de invatamant din zona metropolitana, astfel incat implementarea noilor politici educationale sa se faca mai usor”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.