Nu exista nicio Laura Vasiliu cautata de Interpol!

Nu exista nicio Laura Vasiliu cautata de Interpol!

0 158

Potrivit unei investigatii realizate de cotidianul “Gandul”, citat de Mediafax, in bazele de date ale Europol si Interpol nu exista nicio traficanta de copii cu numele de Laura Vasiliu. Asadar, carabinierii din Torino, s-au napustit in camera actritei romance fara mandat si nu a fost nicidecum vorba de vreo confuzie, ci de un gest de intimidare. Desigur, n-o fi fost initiativa lor, cineva le-o fi ordonat sa mearga acolo, dar incidentul nu este o confuzie asa cum pretind autoritatile italiene.


Cand li s-a solicitat italienilor poza asa-zisei urmarite si semnalmentele acestia au dat din colt in colt, desi, daca povestea cu urmarirea internationala era reala, nu ar fi trebuit sa fie o problema publicarea ei, cu atat mai mult cu cat practica internationala impune afisarea.


Intrebarea care se pune este cum s-a ajuns aici? Sa fie doar crima lui Mailat de vina, mai ales ca dupa cum s-a aflat, Reggiani era bolnava de inima si se aspeta sa moara oricand, avand deja incheiat un act de donare de organe? Ori isteria asta a fost provocata, din cauza unor interese care ne scapa? Pana una alta mi se pare amuzanta teoria lui Petre Imre publicata in Ziarul Financiar, cum ca macaronarii se oftica pentru ca infractorii nostri le-au luat fata la infractorii lor, fiind mai dotati. Hotii “din cizma” au ramas fara obiectul muncii! Ce sa-i faci, Mafia aia e plina de vulnerabilitati!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.