Conditii inumane la liceul “Sfintii Voievozi”

Conditii inumane la liceul “Sfintii Voievozi”

0 190

Brasovul are probleme mari la capitolul incalzire. Dupa ce au vuit toate ziarele despre problema CET, care, si la ora actuala, este departe de a se rezolva, iata ca apar si alte probleme cu furnizarea energiei termice.


??????????? Liceul «Sfintii Voievozi?» din Brasov nu mai are de sase luni centrala termica. Aceasta s-a stricat si nu au existat fonduri pentru pentru achizitionarea uneia noi. Astfel ca, atat elevii, cat si cadrele didactice sunt nevoite sa-si desfasoare orele de curs in conditii inumane. Cum se poate ca intr-un oras al unei tari membre a Uniunii Europene sa stai intr-o sala de curs in care termomentrul nu arata mai mult de 6-7 grade Celsius, nu stim.


??????????? Masurile pe care, in disperare de cauza, conducerea scolii le-a luat, nu au ajutat prea mult?: orele de curs au fost scurtate, cu totii s-au imbracat mai gros, iar elevii au adus de acasa calorifere electrice.


??????????? Fondurile alocate de la guvern au venit abia la sfarsitul lunii octombrie, iar licitatia facuta pentru contractarea unei firme care sa instaleze centrala a fost deja contestata de unul dintre participanti. Dupa cum se vede treaba, situatia este departe de a se rezolva, asa ca elevii si profesorii lor vor fi ajutati de un alt liceu care va pune la dispozitie o parte din clasele sale disponibile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.